Huumeita - täälläkö?

13.4.2018 klo. 12:00 - 15:30
Kotka

Kohderyhmä:  kaikki nuorten parissa työskentelevät, kuten sosiaali-, terveys- ja opetusalan henkilöstö, opiskelijahuolto, nuorisotyöntekijät, työpajojen ohjaajat ja työvoimatoimistojen henkilöstö

Kouluttaja: Petri Kylmänen, sairaanhoitaja YAMK, työnohjaaja, ammatillinen opettaja

Petri Kylmänen työskentelee päihdehoidon koordinaattorina Helsingin kaupungin psykiatrian ja päihdehuollon erityispalveluissa. Lisäksi hän kiertää eri puolilla Suomea kouluttamassa päihteiden ja huumeiden käyttäjien parissa työskenteleviä ammattilaisia.

Tavoite: Koulutuspäivän tavoitteena on tarjota osallistujille tiivis tietopaketti huumeista ja muuntohuumeista sekä antaa työkaluja kaikille, jotka joutuvat kasvokkain nuorten huumeongelman kanssa.

Sisältö   

Perustietoa huumausaineista ja muuntohuumeista
- vaikutukset, haitat, tunnistaminen, huumeet netistä
- mistä muodostuu hoidollinen tarve ja miten hoidetaan?
- työkaluja kohtaamiseen

Osallistumismaksu 85 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 29.3.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot