Dialoginen johtaminen

28.5.2018 klo. 10:00 - 16:00
Kouvola

Kouluttaja: Filosofi, työnohjaaja, kouluttaja, DialogiAkatemian johtaja Kai Alhanen

Dialogia tarvitaan siihen, että työntekijät ymmärtäisivät toisiaan ja osaisivat sovittaa tekemisensä yhteen. Näin voidaan varmistaa, että jokainen henkilö ymmärtää työtilanteet riittävän samalla tavalla ja osaa toimia yhteistyössä tilanteiden vaatimusten mukaisesti.

Dialoginen johtaminen on kuitenkin vaativaa, sillä siinä on samaan aikaan rohkaistava  työntekijöitä avoimeen vuoropuheluun mutta myös päättäväisesti ohjattava toimintaa valitussa suunnassa. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Millaisia taitoja se edellyttää johtajalta?

Osallistumismaksu 180 €.

Lisätietoja aiheesta

Kirjallisuutta: Kai Alhanen: Dialogi demokratiassa. Gaudeamus 2016.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 20.5.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot