Dialogisuus ja reflektiivisyys asiakas-, ohjaus- ja auttamistyössä

27.9.2018 - 28.9.2018
Kouvola

Miten puhua siten, että toinen haluaa kuunnella
ja kuunnella siten, että toinen haluaa puhua?
(William Isaacs)


Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu asiakas-, ohjaus- ja auttamistyön ammattilaisille (esim. työnohjaus, neuvontatyö, terveydenhoito, sairaanhoito, lastensuojelu, sosiaalinen nuorisotyö, päihdetyö ja vanhustyö).

Kouluttaja: TT, dosentti, perheterapia- ja työnohjaajakouluttaja Lassi Pruuki

Tavoite ja sisältö:

Koulutuksessa perehdytään dialogisuuden ja reflektiivisen työskentelyn perusfilosofiaan ja menetelmiin. Mikä dialogisuudessa ja reflektiivisyydessä auttaa? Miten kuunnella puhumalla? Miten ilmaista rakentavasti omia ajatuksiaan? Miten haastaa asiakasta? Miten tutkia yhdessä yhteistyösuhdetta?

Koulutus tarjoaa näkökulmia, taitoja ja työkaluja, jotka vahvistavat kumppanuutta ja yhteistyötä erityisesti haastavissa asiakas- ja yhteistyösuhteissa.

Toteutus: Koulutuksessa vuorottelevat alustukset, keskustelut ja käytännön harjoitukset. Oppimista tukee jaksolla jaettava kirjallisuus. Osallistuminen edellyttää läsnäoloa molempina koulutuspäivinä.

Osallistumismaksu 280 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 7.9.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot