Ikääntyvien yliopiston luento: Suomalaisen kulinarismin monenmakuisia juuria

28.2.2018 klo. 14:00 - 16:00
Kouvola

Luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta.

Luennon välittää Jyväskylän kesäyliopisto verkon kautta Kymenlaakson kesäyliopistoon Kouvolaan.

Keskiviikkona 28.2.2018 klo 14-16 välitettävän luennon pitää Kamarineuvos Erkki Fredrikson, Jyväskylä.

Erkki Fredrikson on Keski-Suomen museon entinen intendentti ja amanuenssi sekä tietokirjailija, joka tunnetaan keskisuomalaisen kulttuurihistorian, tapa- ja tyylihistorian, ruokakulttuurin ja taiteen syvällisenä tuntijana.

Luento on maksuton!

Tilajärjestelyjen takia pyydämme ilmoittautumaan viimeistään viikko ennen luentoa. Luentopaikka on Kouvolan keskustassa ja se ilmoitetaan luennolle ennakolta ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 21.2.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Laskutustiedot
Tilastotiedot