Yhdessä - Yhteisöllinen digitaalinen sisällöntuotanto

23.2.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

”Yhteisöllinen digitaalinen työskentely tukee oppilaiden vuorovaikutustaitoja innostavalla tavalla. Työskennellessään pienryhmissä oppilaat suunnittelevat ja toteuttavat sisällöt yhdessä valitsemillaan työkaluilla. He joutuvat neuvottelemaan, joustamaan, sietämään pettymyksiä, luopumaan omista ideoistaan ryhmän hyväksi, sietämään ristiriitoja, kyllästymistä.”
https://hundred.org/fi/innovations/yhdessa

Koulutuksen kohderyhmä: opetus- ja kasvatusalan henkilöstö sekä kaikki lasten ja nuorten kanssa työskentelevät

Kouluttaja: Marja-Leena Bilund, luokanopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja, vuoden 2016 perusasteen TVT-opettaja, vuoden opetusmenetelmä 2005, Friends-kouluttaja/ohjaaja, Voimauttava valokuva-menetelmä ohjaaja, FL (taidekasvatus), montessoripedagogi, väitöskirjatutkija
www.marjaleenabilund.com

Bilund Marja-Leena; Innosta toimijaksi
   
Tavoite: Koulutuspäivän tavoitteena on antaa opettajille ja kasvattajille malleja toteuttaa yhteisöllisiä digitaalisia ilmiöpohjaisia projekteja.

Sisältö: Koulutuksessa annetaan ideoita siihen, kuinka otetaan oppilaiden piilotettu osaaminen ja kokemukset mukaan yhteisölliseen digitaaliseen sisällöntuotantoon hyödyntäen erilaisia digitaalisia alustoja ja työkaluja. Tässä prosessissa oppilas on aktiivinen toimija; hän oppii asettamaan tavoitteita ja ratkaisemaan ongelmia sekä itsenäisesti että yhdessä toisten kanssa. (OPS s. 17) Oppimisprosessin aikana saatava rohkaiseva ohjaus vahvistaa oppilaiden luottamusta omiin mahdollisuuksiinsa. (OPS s. 17)

Ratkaisukeskeisyys ja autonomisuus ovat mallin onnistumisen tärkeitä elementtejä. Koulutuksessa annetaan mm. konkreettinen työkalu oppilaiden omien tutkimuskysymysten rakentamiseen.

Osallistumismaksu 135 €.    

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 9.2.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Laskutustiedot
Tilastotiedot