Kuu - Naisen Voima

7.4.2018 klo. 10:00 - 14:00
Kouvola

Itämaista viisautta luonnollisen kuukautiskierron vahvistamiseen ja naiselliseen itsetuntemukseen. Opi miten kuunkierto vaikuttaa kuukautiskiertoon, opi tuntemaan oma luonnollinen rytmisi ja löytämään Naisen Voima kaikissa sen vaiheissa.

Kohderyhmä: Hedelmällisessä iässä olevat naiset, jotka haluavat saada lisätietoa siitä miten omilla elämäntavoilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa hormonikierron eri vaiheissa.

Kouluttaja: Terhi Hirvikallio Akupunktio- ja shiatsuterapeutti, Luontaishoitaja

Sisältö:

Alkuhiljentyminen
Voimakorttien nosto
Kuukautiskierron ja kuunkierron merkitys naisen keholle, tunteille ja seksuaalisuudelle
Kehon oma rytmi voimavaraksi
Kuukelloon tutustuminen
Palaute ja loppuhiljentyminen

Lisätietoja: www.ekohoitolataimi.fi

Osallistumismaksu 45 €. (Sisältää Kuu - Naisen Voima -kirjan.)

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet maksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä perimme koko maksun.

Terhi Hirvikallio on kirjoittanut aiheesta vuonna 2016 ilmestyneen kirjan Kuu – Naisen voima.

"Terhi Hirvikallio on opiskellut Saksassa ja Kiinassa, ja hoitaa asiakkaitaan Suomessa kiinalaisen lääketieteen, akupunktion ja luontaishoitojen avulla. Kirjassa hän kertoo mitä missäkin kuunkierron vaiheessa kannattaa tehdä: ruuat, reseptit, tunteiden ymmärtäminen, kehon tarpeet, ja jopa neuvoja miehille miten tukea ja ymmärtää naista kierron eri vaiheissa. Tämän kirjan lukemisesta tulee hyvä olo. Kuukautiskierto on luonnollinen rytmi, ja sen häiriötilat voidaan hoitaa luonnon keinoin kun sitä oppii ymmärtämään."

Lainaus: www.ylakuu.com/suomi/kirjat.htm#naisenvoima

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 23.3.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot