TRE® -stressinpurkuliikkeet - syväjännityksistä vapaaksi

16.5.2018 klo. 12:15 - 15:45
Kotka

TRE® (Tension Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehon liikkeistä koostuva stressin itsepurkumenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

Kouluttaja: Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider, NLP Master Coach & NLP Trainer, Rentoutusohjaaja SHY

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu työhyvinvointikurssiksi sekä kaikille ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa. Kurssista hyötyvät myös hyvät jännittäjät ja stressaajat, paljon liikkuvat/urheilijat ja kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.

Tavoite: Kurssin tavoitteena on oppia TRE®-liikkeet itselleen soveltuvasti sekä saada valmiuksia käsitellä mm. työstressiään tai jännittyneisyyttään voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla.

Sisältö        

- perusteet, jotka osallistujan on huomioitava omassa TRE®-harjoittelussaan
- opetellaan TRE®-stressinpurkuliikkeet
- stressireaktion synty- ja purkumekanismi
- kurssin jälkeinen oma harjoittelu on osa oppimista

Kurssi antaa valmiudet omaan TRE®-käyttöön - ei menetelmän ohjaamiseksi muille.

Kurssi käsittää 4 oppituntia lähiopetusta + 3 oppituntia omia harjoitteita. Kurssiin sisältyvät harjoitteet tehdään itsenäisesti kurssin jälkeisillä viikoilla. Omiin (vapaaehtoisiin) harjoituksiin liittyvät kysymykset voi käsitellä opettajan kanssa tarpeen mukaan noin kahden viikon sisällä kurssista.

Varusteet: Jumppa-alusta/huopa alustaksi sekä päänaluseksi pyyhe/pieni tyyny. Pukeudu rennosti ja joustavasti. Varaa mukaan myös lämmin neule/villasukat sekä oma vesipullo.

Osallistumismaksu 130 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 9.5.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot