Persoona pelissä

3.5.2018 klo. 09:00 - 15:45
Kouvola

- Ammatillisuus, toimiva työyhteisö ja työssä jaksaminen entistä vaativimmilla ihmissuhdealoilla

Työskenteletkö hoito-, sosiaali-, kasvatus-, opetus- tai muulla ihmissuhdealalla? Käytätkö persoonaasi keskeisimpänä työvälineenäsi? Jos vastasit kyllä, on tämä koulutus sinua varten.

Tarkastelemme päivän aikana ihmissuhdetyön erityispiirteitä, ammatillisuutta ja sen osa-alueita, toimivan työyhteisön elementtejä sekä työssä jaksamista entistä kuormittavammiksi ja monimutkaisemmiksi muodostuvissa työtehtävissä ja -tilanteissa. Mietimme mitä ihmissuhdetyön ammatillisuus on tänä päivänä ja miten voimme sekä yksilöinä että yhteisöinä työskennellä, mutta myös voida hyvin kaiken keskellä.

Kouluttaja: Sanna Mäkipää, organisaatiokonsultti, työnohjaaja (STO ry), kouluttaja, TtM

Lisätietoja

Sannan blogi

Tavoite: Koulutuspäivän tavoitteena on tarkastella yhdessä ihmissuhdetyön kenttää ja ammatillisuuden kysymyksiä sekä antaa tietoa työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyen entistä vaativammaksi muodostuvissa arjen tilanteissa. Osallistuja pääsee peilaamaan alan uusinta tutkimustietoa työnsä arkeen ja miettimään, miten parantaa sekä työyhteisön että omaa toimintakykyä ja jaksamista.

Sisältö

Ihmissuhdetyön erityispiirteitä
Mitä tarkoittaa oman persoonan käyttö työvälineenä?
Muuttunut käsitys ammatillisuudesta
Työhyvinvointi ihmissuhdealoilla: yksilön ja työyhteisön näkökulma
Miten jaksaa ja voida työssä hyvin?

Toteutus: Tietoiskunomaiset miniluennot, yhteinen keskustelu ja pienet toiminnalliset tehtävät

Osallistumismaksu 160 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 19.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot