Ratkaisukeskeinen kehityskeskustelu

18.4.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Kohderyhmä: esimiestehtävissä toimivat henkilöt

Kouluttaja: Arttu Puhakka, ratkaisukeskeinen työyhteisö -kouluttaja, ratkaisukeskeinen valmentaja (coach), tietoisuustaito (mindfulness) ohjaaja

Tavoite:
Koulutuksen oppimistavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät ratkaisukeskeisyyden periaatteet ja osaamisen johtamisen perusprosessin merkityksen ja osaavat hyödyntää niihin liittyviä menetelmiä kehittämiskeskusteluissa.

Kehittämiskeskustelu tarjoaa välineen johtaa työyhteisön osaamista ja ratkaisukeskeisellä työotteella voidaan innostaa ja oivalluttaa työntekijöitä saavuttamaan tavoitteitaan.

Koulutuksen osallistujat oppivat
- ratkaisukeskeisyyden periaatteet
- oivalluttamaan työntekijöitään saavuttamaan tavoitteensa (valmentava työote)
- kuinka osaamisen johtaminen tukee organisaation tavoitteiden saavuttamista ja kuinka kehittämiskeskustelu toimii osaamisen johtamisen välineenä (määritellään osaamistavoitteet ja osaamista kartoitetaan, laaditaan yhteenvedot ja osaamisen kehittämissuunnitelmat, osaamisen kehittämisen moninaisia menetelmiä hyödynnetään)   
- kuinka kehityskeskusteluun valmistaudutaan ja kuinka ratkaisukeskeisyyttä hyödynnetään kehittämiskeskusteluissa
                           
Koulutuksen toteutus:
Osallistujille lähetetään ennakkomateriaalia ratkaisukeskeisyydestä ja osaamisen johtamisesta. Koulutuspäivän aikana tutustutaan ja harjoitellaan ratkaisukeskeisiä menetelmiä kehittämiskeskustelun toteuttamiseksi. Koulutuspäivän jälkeen osallistujat laativat oppimistehtävän, jonka tarkoituksena on käytännössä kokeilla ratkaisukeskeisiä menetelmiä omassa työssä. Kouluttaja antaa oppimistehtävästä kirjallisen palautteen.

Osallistumismaksu 180 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 4.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot