Jaettu johtajuus ja alaistaidot varhaiskasvatuksessa

26.4.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kotka

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen esimiehet ja henkilöstö

Kouluttaja: Eeva Tiihonen, varhaiskasvatusalueen päällikkö, KM, EMBA

Koulutuksen tavoite ja sisältö:

Jaettu johtajuus ja alaistaidot haastaa työyhteisön yhteisöllisen johtajuuden toteuttamiseen. Jaettu johtajuus ei ole vain johtajan ”juttu” vaan siihen kiinnittyy jokainen työyhteisössä työskentelevä. Alaistaidot puolestaan ovat taitoja, joita jokainen työelämässä toimiva tarvitsee. Alaistaitoja kehitetään ja harjoitetaan työyhteisössä päivittäin. Arjen erilaiset kohtaamiset sisältävät hyvin erilaisia tilanteita, joissa keskeistä on vuorovaikutusosaaminen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa ja ideoita jaetun johtajuuden käyttöönottamiseen ja työntekijöiden valtuuttamiseen ja voimaannuttamiseen. Koulutuksessa perehdytään jaetun johtajuuden ja alaistaitojen keskeisiin käsitteisiin ja rakenteisiin. 

Koulutuspäivä koostuu aamupäivälle ja iltapäivälle sijoittuvista luento-osuuksista ja päivää rytmittää työskentely pienemmissä ryhmissä. Ryhmätyöskentelyn kautta jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä toimivan varhaiskasvatuksen työyhteisön rakentamiseksi.

Lisätietoa jaetusta johtajuudesta
              
Osallistumismaksu 165 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 12.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot