Henkilöstön sisäinen palvelukulttuuri

8.3.2018 klo. 09:00 - 15:00
Kotka

Jokaisella yrityksellä on oma ainutlaatuinen yrityskulttuurinsa. Tämä kumpuaa ennen kaikkea johtajien kyvystä tuottaa yhteistä näkemystä, mutta jokainen yksilöllinen kokemus tuo oman ratkaisevan lisänsä. Niistä syntyy henkilöstön palvelukulttuuri. Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista, miten ihmisiä kohdellaan ja minkälainen yleismaine työpaikalla on. Pohdimme, olisimmeko onnellisia tuossa työpaikassa.

Organisaatiokulttuuria pidetään yhtenä vaikeimmista asioista muuttaa, mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, ettei tarvitse.

Tämän valmennuksen tarkoituksena on antaa ideoita, vinkkejä ja konkreettisia työkaluja sisäisen organisaatiokulttuurin muutoksen johtamiseen, oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen. Kulttuurin luomiseen.

Kohderyhmä: Kaikki uusia ajatuksia kaipaavat, joille nykymeininki ei vaan ole parasta mihin yrityksessä/organisaatiossa pystyttäisiin.

Kouluttaja:  Valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy

Antilla on jo 24 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä ja yrityksiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Menestyvä johtaja -kilpailussa palkittu Antti kertoo: Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa.  Tulokset puhukoot puolestaan.

Tavoite   

Koulutuksesta saat tiedot
    -     Kuinka tutustua oman yrityksen kulttuuriin ja selvittää sen salat
    -     Miten saada ihmiset paremmin osallistumaan kehityksen avustajiksi
    -     Miten kehityksen seuraamisesta voi tulla innostavaa ja vahvistavaa
    -     Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita yrityskulttuurin rakentajia
    -     Ideoita, vinkkejä ja konkreettisia työkaluja sisäisen palvelukulttuurin
           vahvistamiseen

 Sisältö   

- Miten kulttuuri ilmenee ja kuinka sitä selvitetään
- Miksi kulttuuria tarvitsee ymmärtää
- Miten yhteistä kulttuuria luodaan
- Työntekijöiden hyväksyntä muutoksille on ratkaiseva
- Ideoita, vinkkejä, työkaluja
 
Osallistumismaksu 180 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 22.2.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot