Palvelumuotoilun tehopaketti

17.4.2018 klo. 09:00 - 15:45
Kouvola

Palvelumuotoilu tarkoittaa yrityksen/yhteisön palveluiden kokonaisvaltaista kehittämistä, jossa otetaan huomioon sekä asiakkaan tarpeet että yrityksen liiketaloudelliset tavoitteet. Kokonaisvaltaisessa kehittämisessä otetaan palvelun pienimmätkin yksityiskohdat seurantaan. Tajutaan, että asiakaskokemus syntyy tunnetasolla ja mielikuvien saattelemana.

Kohderyhmä: Eri alojen ammattilaiset yrityksissä ja organisaatioissa. Erityisesti johtajat, päälliköt, esimiehet, HR, asiantuntijat.

Kouluttaja: FT Marjo Kamila
Marjo Kamila työskentelee vapaana kouluttajana ja tutkijana Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotellissa. Hän on mukana Tekesin innovaatiosetelin palveluntarjoajana tarjoten palvelumuotoilua ja muotoilustrategiaa tukevaa palvelua. Hän luennoi, kouluttaa ja vetää työpajoja palvelumuotoiluun, visuaaliseen yritysviestintään ja esiintymistaitoon liittyvissä koulutuksissa niin yritysten kuin julkisorganisaatioidenkin työntekijöille. Vierailevana kouluttajana Lapin yliopiston Design Management ja palvelumuotoilun opintokokonaisuudessa.

LIsätietoja

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää eri alojen osallistujat palvelumuotoilun käsitteeseen ja sen eri menetelmien soveltamiseen omilla ammattialoillaan. Päämääränä yrityskuvan ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen kehittäminen.
   
Sisältö     

- Mitä palvelumuotoilulla oikeastaan tarkoitetaan?
- Asiakaskokemus on mielikuvakokemus. Mistä mielikuvat syntyvät?
- Asiakkaan arvot ja tunteet
- Ympäristön ja henkilöstön merkitys palvelukokemuksessa
- Asiakkaan palvelupolku? Mitä tarkoitetaan palvelueleillä?
- Muutamia käytännön palvelumuotoilun menetelmiä vinkeiksi osallistujan omaa työskentelyä varten

Osallistumismaksu 175 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 3.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot