Musiikillisia kohtaamisia vanhustyössä

13.2.2018 klo. 10:00 - 16:00
Kotka

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu erityisesti vanhusten parissa toimiville hoivatyöntekijöille, pedagogeille, terapeuteille, muistiohjaajille ja viriketoiminnan ohjaajille. Koulutuksesta hyötyvät myös vanhusten kanssa toimivat omaishoitajat ja vapaaehtoistyöntekijät

Kouluttajat: Musiikkiterapeutti Sari Laitinen ja menetelmäkehittäjä, lauluntekijä Minna Lappalainen

Sisältö: Musiikillisia kohtaamisia vanhustyössä -koulutus antaa paljon helposti toteutettavia ideoita elämykselliseen ja vuorovaikutteiseen myöhäisiän musiikkitoimintaan. Koulutus rohkaisee oman musiikillisen minän löytämiseen sekä musiikin ja laulun monipuoliseen ja tavoitteelliseen käyttöön, niin vanhusten viriketuokioissa kuin arjen hoitotilanteissa. Koulutuksessa musiikkia lähestytään kokonaisvaltaisena vuorovaikutteisena prosessina -laulaen, soittaen, liikkuen, laulupiirtäen ja tarinoiden sekä erikuntoisten ikäihmisten toiminnalliset resurssit ja tarpeet huomioiden.

Materiaali: Osallistujat saavat luentomateriaalin sekä kuvauksen koulutuksen sisältörungosta. Koulutuksessa on mahdollista tutustua vanhustyöhön soveltuviin musiikkimateriaaleihin ja -työkaluihin.

Osallistumismaksu   125 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäiävn jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusjää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 30.1.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Laskutustiedot
Tilastotiedot