Positive Psychology Practitioner -koulutus (20 op)

15.5.2018 - 14.11.2018
Kouvola

Lähde ensimmäisten joukossa mukaan koulutukseen!

Kymenlaakson kesäyliopisto järjestää koulutuksen yhteistyössä Joylla Oy:n kanssa.

Aikataulu: 15.-16.5., 12.-13.6., 21.-22.8., 11.-12.9., 9.-10.10. ja 13.-14.11.2018 klo 9-16

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat valmentajat, psykologit, muut terveydenhuoltoalan ammattilaiset, HR-ammattilaiset, esimiehet ja kasvatusalan ammattilaiset. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä.

Kouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology & Coaching Psychology, University of East London), valmentaja, KTK
Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI

Kuvaus

Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Koulutus tarjoaa teoreettista taustaa sekä tutkittuja työkaluja ja menetelmiä tiedon soveltamiseksi omassa työssä ja elämässä.

Koulutuksen sisältö pohjautuu Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen täydennettyyn kehykseen. Sen osa-alueita ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Koulutuksessa perehdymme positiivisen psykologian teoriaan ja tieteeseen, tutustumme useihin tutkittuihin mittareihin sekä tieteellisesti todennettuihin harjoituksiin.

Tavoitteet

Koulutus antaa vankan teoreettisen taustan ja valmiudet positiivisen psykologian soveltamiseen omassa työssä. Positiivisen psykologian harjoitukset toimivat loistavasti esimerkiksi valmennustyökaluina. Koulutus tarjoaa myös tilaisuuden soveltaa opittuja asioita ja harjoitteita omaan elämään.

Sisältö

- Johdanto positiiviseen psykologiaan
- Myönteisyys: Tunnetaidot, onnellisuus ja elämäntyytyväisyys
- Uppoutuminen: Flow-tila, työn imu ja vahvuudet
- Ihmissuhteet: Aito ja merkityksellinen yhteys muihin
- Merkitys: Merkitys, tarkoitus ja intohimo
- Aikaansaaminen: Päämäärien saavuttaminen ja armollisuus itseään kohtaan
- Elinvoimaisuus: Kehon ja mielen yhteys
- Yhteenveto ja lopputöiden esittely

Suoritustapa

Lähiopetuspäivät, verkkomateriaalien opiskelua, kirjallisuuteen tutustumista sekä lopputyön tekeminen valinnaisesta aiheesta.

Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan 16 osallistujaa.

Osallistumismaksu: 2.500 € 
(Laskutetaan useassa erässä.)

Lue positiivista psykologiaa käsittelevä blogikirjoitus

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli jättää kokonaan tekemättä peruutuksen tai keskeyttää koulutuksen, on maksettava koko maksu.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 27.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot