Työyhteisö tehdään yhdessä

15.5.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu kaikille työroolista riippumatta. Sopii niin esimies-, työsuojelu-, HR-, johto- kuin työntekijänkin tehtävissä toimiville. Sisällössä ja toteutuksessa tullaan huomioimaan osallistujien työrooli, joten muistathan ilmoittaa omasi ilmoittautumisesi yhteydessä.

Kouluttaja: Työyhteisövalmentaja Katja Lundberg

Katja on oikeustieteen kandidaatti, pääanalyytikko, työyhteisösovittelija sekä sertifioitu coach. Hän on organisatorisen resilienssin kehittämiseen, strategiseen ja operatiiviseen työhyvinvointijohtamiseen sekä muutosjohtamiseen erikoistunut työyhteisökonsultti ja -valmentaja. Katjan ydinosaamista on psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäise-minen, resilienssikyvyn kehittäminen sekä aktiivinen konfliktienhallinta osana strategista henkilöstöjohtamista.

Tavoite ja sisältö:   

Työyhteisö tehdään yhdessä -valmennuksen avulla saat eväitä ja työkaluja muutoksessa toimimiseen.

Muutoksesta on tullut uusi normaali ja muutoksessa toimimisesta uusi perustila työelämässä. Muutokset aiheuttavat kuitenkin helposti työpaikan sosiaalisen toimivuuden haasteita, mikä heijastuu sekä oman työn hallintaan ja mielekkyyteen että työyhteisön toimivuuteen. Työpaikka muodostaa systeemisen ja dynaamisen kokonaisuuden, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Myös Sinä olet tässä systeemisessä toimintakokonaisuudessa tärkeässä roolissa!

Työyhteisö tehdään yhdessä valmennuksen avulla edistetään työyhteisön toimivuutta sekä restoratiivisuutta eli nopeaa ja tilannesidonnaista kykyä ratkaista sosiaalisen toimivuuden ongelmia. Valmennuksen avulla tehostetaan työpaikan omien toimintamallien sekä HR-prosessien toimivuutta käytännössä, kirkastetaan työpaikan eri toimijoiden rooleja ja vastuita sekä kuvaa siitä, mikä kaikki hyvään yhteistyöhön ja työpaikan ilmapiiriin vaikuttaa. Saat lisäksi eväitä siihen, miten voit itse toimia työpaikallasi rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti ja miten saat voimaa omaan arkiseen aherrukseen.

Osallistumismaksu 190 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 30.4.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot