Positiivinen psykologia - 6 askelta hyvinvointiin

28.9.2017 klo. 18:00 - 19:30

Toteutustapa:    Webinaarivalmennus, johon voit osallistua valitsemastasi paikasta. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn, suosittelemme sinua osallistumaan tietokoneen välityksellä.

Kohderyhmä: Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat tutustua positiiviseen psykologiaan, laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä ja sen soveltamisesta omassa työssä ja elämässä.

Kouluttajat:
Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja
Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteriopiskeija, valmentaja, DI

Tavoite: Webinaari (nettikoulutus) tarjoaa tieteellisesti todistettuja keinoja ja käytännön työkaluja merkitykselliseen ja hyvään elämään positiivisen psykologian avulla.

Sisältö: Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka tutkii ja edistää hyvinvointia, hyvää elämää, vahvuuksia ja kukoistusta. Koulutus on lyhyt katsaus Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen täydennettyyn kehykseen, jonka osa-alueita ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus.

- Lyhyt johdanto positiiviseen psykologiaan
- Myönteisyys
- Vahvuudet voimavarana
- Ihmissuhteet ja onnellisuus
- Merkityksellisyys
- Itsemyötätunnon tärkeys aikaansaamisen kannalta
- Elinvoimaisuutta tukevat tavat

Tämä verkkokoulutus toimii esittelynä ja johdantona Kotkassa 8.11. ja 15.11.2017 klo 9-16 järjestettävälle Positiivinen psykologia - uusia ideoita hyvään työelämään -koulutukselle.

Osallistumismaksu 20 €.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 26.9.2017 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot