Vipinää varpaisiin ja Muskaripellen lauluja

9.2.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kotka

Innostava koko päivän koulutus, jossa aiheena on sekä liikunta että musiikki. Osanottajat jaetaan kahteen ryhmään. Toisella ryhmällä on aamupäivällä musiikkia ja iltapäivällä liikuntaa, toisella päinvastoin.

Kohderyhmä: päiväkotien henkilöstö, perhepäivähoitajat, kerho-ohjaajat, toimintaterapeutit, eli kaikki koulutuksesta kiinnostuneet, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten parissa

Kouluttajat: Musiikin varhaiskasvattaja, lastentarhaopettaja ja Orff-kouluttaja Esa Lamponen sekä lasten liikunnan ohjaaja, lastentarhaopettaja ja lasten liikunnan kouluttaja Päivi Lamponen

SISÄLTÖ

Vipinää varpaisiin
Varhaisiän fyysisen aktiivisuuden uudet suositukset käytäntöön.
Teoriaosuudessa käsitellään päivähoidon liikuntaa monipuolisesti, mm. liikunta suhteessa lapsen kehitykseen, terveyteen ja oppimiseen. Annetaan käytännön vinkkejä monipuolisen liikuntakasvatuksen toteuttamiseen toimipisteen omissa tiloissa olemassa olevilla välineillä.

Muskaripellen lauluja
Liikettä päivähoidon musiikkikasvatukseen. Tutustutaan kokonaisvaltaisen musiikkikasvatuksen monipuolisiin työtapoihin. Osallistavaa, uuden varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden ja esiopetuksen opsin mukaista musiikkikasvatusta laulaen, leikkien, liikkuen ja soittaen. Muskaripellen lauluja-cd:n ja nuottikirjan pedagoginen käyttö.

Osallistumismaksu 95 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 26.1.2018 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot