Aistiseikkailu maailman ympäri

19.1.2018 klo. 13:00 - 16:00
Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, Keltti-sali

Kouluttaja: Kouluttajana toimii Sanna Leena Saarinen, joka on työskennellyt mm. lastentarhanopettajana päivähoitoyksikössä, jossa käytetään moniaistillista työotetta sekä toiminut varhaisiän musiikkikasvattajana. Hän ohjaa myös lasten tanssi- ja rytmiryhmiä.   

Tavoite ja sisältö  
 

Aistiseikkailu maailman ympäri -koulutus tarjoaa sinulle uusia, riemukkaita toimintaideoita lasten kanssa toteutettavaksi. Niitä voit toteuttaa yksittäisinä osioina tai rakentaa halutessasi seikkailutuokioita koko toimintavuodelle.

Lisäksi raikkaiden tarinoiden ja niihin liittyvien monipuolisten harjoitusten avulla herätät lapset huomaamaan, että meille tutun ympäristön ulkopuolelta avautuukin aivan uudenlaisia paikkoja, joissa asustelee monenlaisia eläimiä ja ihmisiä. Luonto voi olla kauniin villiä tai hurjan karua. Eläimet tekevätkin eri juttuja kuin meille kotoisat koirat ja kissat ja ihmisillä toisissa maissa onkin ihan erilaiset tavat ja tottumukset!

Koulutuksessa käydään läpi lattiakuvitusta, ääni-liike-parin yhdistämistä sekä luovaa liikettä. Ihastuttavia harjoituksia yhdistää teema: Matka maailman ympäri.

Koulutuksessa saat monipuolisia vinkkejä eri-ikäisten ja kehitystasoltaan erilaisten lasten virikkeelliseen toimintaan. Ideoimme myös, miten lasten kanssa pystyy tekemään loruja ja rytmityksiä ja tätä kautta ihan omaa musiikkia itse.

Tehtävät tukevat lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista. Oppiminen tapahtuu lapsille ominaisilla tavoilla hauskasti ja värikkäästi! Ideat toimivat myös pohjana eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamiselle.       

Osallistumismaksu 55 €.     
(Koko päivän hinta on yht. 100 €, mikäli osallistut myös aamupäivän Iloinen Aistiseikkailu -koulutukseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 5.1.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Laskutustiedot
Tilastotiedot