Iloinen Aistiseikkailu

19.1.2018 klo. 09:00 - 12:00
Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, Keltti-sali

Kouluttaja: Kouluttajana toimii Sanna Leena Saarinen, joka on työskennellyt mm. lastentarhanopettajana päivähoitoyksikössä, jossa käytetään moniaistillista työotetta sekä toiminut varhaisiän musiikkikasvattajana. Hän ohjaa myös lasten tanssi- ja rytmiryhmiä.   

Tavoite   

- Syvennytään toiminnan kautta moniaistilliseen kasvatukseen
- Saadaan roppakaupalla kiehtovia toimintaideoita, joita voi hyödyntää lapsiryhmien kanssa
- Saadaan monipuolisia vinkkejä eri-ikäisten ja kehitystasoltaan erilaisten lasten virikkeelliseen toimintaan

Sisältö      

Koulutus koostuu lyhyestä teoriaosuudesta sekä käytännön harjoituksista, joissa on koulutuksen pääpaino.

Teoriaosuudessa käydään läpi ihmisen aistit ja niiden kehittyminen pääpiirteissään sekä pohditaan aivojen osuutta aistitiedon hyödyntämiseen.

Käytännön harjoitusten aikana pääset itse kokemaan, miten moninaisilla tavoilla tarinoita pystyy hyödyntämään käytännössä. Käytännön harjoitteissa käydään tarinoita läpi käytännön esimerkein lattiakuvituksena ja liikuntatarinana sekä kehosoitinsatuna, joissa myös musiikki on vahvasti läsnä.  Saat vinkkejä Aistiseikkailu-materiaalien hyödyntämiseen esimerkiksi suujumpassa sekä tarinallisessa hieronnassa tai rentoutuksessa.

Koulutuksessa havainnoidaan sitä, miten kädentaidot saa liitettyä muuhun toimintaan ja miten erilaisissa tilanteissa pystytään hyödyntämään musiikkia. Koulutuksen aikana saat myös ideoita materiaalien käytöstä, sinun ei tarvitse tehdä kalliita hankintoja päästäksesi toteuttamaan aistiseikkailua ryhmiesi kanssa. Miltä esimerkiksi taikametsän asukkaat näyttävät sanomalehdestä muotoiltuna, entäpä miltä ne kuulostavat itse tehtyjen soitinten avulla? Näitä soittimia pystyt valmistamaan myös lasten kanssa ja hyödyntämään laajasti päiväkodin arjessa. Lisäksi pohditaan erilaisia tapoja hyödyntää lasten ideoita käytännön toteutuksessa.
   
Osallistumismaksu 55 €.     
(Koko päivän hinta on yht. 100 €, mikäli osallistut myös iltapäivän Aistiseikkailu maailman ympäri -koulutukseen.)

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 5.1.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Laskutustiedot
Tilastotiedot