Resilienssi eli muutosjoustavuus

8.11.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Kohderyhmä: Koulutus sopii kaikille työyhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneille.

Kouluttaja: Työyhteisövalmentaja Katja Lundberg
Katja on oikeustieteen kandidaatti, pääanalyytikko, työyhteisösovittelija sekä sertifioitu coach. Hän on organisatorisen resilienssin kehittämiseen, strategiseen ja operatiiviseen työhyvinvointijohtamiseen sekä muutosjohtamiseen erikoistunut työyhteisökonsultti ja -valmentaja. Katjan ydinosaamista on psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäiseminen, resilienssikyvyn kehittäminen sekä aktiivinen konfliktienhallinta osana strategista henkilöstöjohtamista.

Jatkuva muutos on uusi työelämän normaalitila. Resilienssin eli muutosjoustavuuden kehittäminen helpottaa ja nopeuttaa sopeutumistamme ympäristön ja työelämän jatkuviin muutoksiin. Resilientti yksilö sietää paremmin epävarmuutta, palautuu nopeammin sekä säilyttää toimintakykynsä muutosten keskellä paremmin. Toisin sanoen on tuottavampi sekä tehokkaampi ja samanaikaisesti voi hyvin.

Resilienssi on kuin lihas. Sitä voidaan kehittää. Mitä vahvempi resilienssi on, sitä nopeammin yksilöt ja organisaatiot palautuvat muutoksen aiheuttamasta kriisistä ja sitä nopeammin fokus siirtyy tuottavaan työhön. Työn mielekkyys kasvaa ja työhyvinvointi lisääntyy.

Sisältö

- Miksi muutokset voivat olla haastavia?
- Mitä resilienssi eli muutosjoustavuus tarkoittaa yksilön ja organisaation näkökulmasta?
- Miten vahva resilienssi näkyy työpaikalla?
- Kuinka kehitän itsetuntemustani, kykyäni sietää epävarmuuksia ja stressiä sekä vahvistan omaa resilienssiäni?
- Miten voimme kehittää kyvykkyyttämme kohdata ja hyödyntää muutoksia?
            
Osallistumismaksu 190 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 25.10.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot