Maisemamaalaus Italiassa

16.9.2017 - 24.9.2017
Castel Cellesi, Italia

Opettaja: Maisemamaalauskurssin opettajana toimii Pietarin valtion yliopistopedagogi Olga Denisenko.

Opetuskieli: englanti ja venäjä

Viikon aikana Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus maalata luontoa ja 1600-luvulta peräisin olevaa Castel Cellesin  kylämiljöötä. Kurssilla keskitytään öljyvärimaalaukseen, mutta osallistuja voi myös piirtää tai käyttää muita maalausmateriaaleja. Mukaan suositellaan otettavaksi omat materiaalit ja välineet esim. öljyvärit, siveltimet, paletti, maalausnesteet ja erikokoisia maalauspohjia. Myös oma kenttäteline olisi hyvä olla mukana.

Kurssin ohjelma: Opetus toteutetaan aikavälillä ma 18.9.- pe 22.9.2017. Sunnuntaina 17.9.2017 on mahdollisuus tutustua ympäristöön ja valmistautua kurssiin. Lauantai 23.9.2017 on vapaapäivä.

Muu ohjelma: Matkan aikana on mahdollisuus työskennellä myös itsenäisesti vapaa-ajalla sekä tutustua lähikaupunkeihin Orviettoon ja Viterboon. Matkalla pääsee myös laittamaan italialaista ruokaa suomenkielisellä opastuksella.

Osallistumismaksu 200 €. Hinta sisältää 30 tuntia opetusta ja työskentelyä.

Majoitus: Majoittautumiseen on varattu useita kodikkaita pientaloja ITALIAN VILLAGE VACATION -nimisestä yrityksestä. Majoituksen hinta on 30 €/hlö/pv. (yhteensä 240 € / 8 yötä)

Lennot: Pääsääntöisesti opiskelijat hoitavat itse matkat (mm. lentoliput). Kuljetus lentokentältä paikan päälle järjestetään erikseen, mikäli suurin osa osallistujista saapuu samalla lennolla.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 16.07.2017 mennessä:
Larissa Talvitie puh. +358 44 0400454, e-mail: larissa@larissa.fi tai
Aleksandra Hintsala puh. +358 40 595 5893, e-mail: aleksandra.hintsala@kymenlaakso.fi

Matkalle mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautujaa, on myös mahdollista ottaa mukaan perheenjäseniä/kavereita.

Kurssin järjestäjät: Kymenlaakson kesäyliopisto / Repin-instituutin kuvataidekoulutus  yhteistyössä kuvataiteilija Larissa Talvitie.

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 16.7.2017 mennessä.
Lisätietoja: Aleksandra Hintsala
Puh: 040 595 5893
Sähköposti: aleksandra.hintsala@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot