Hengitys työvälineenä

12.1.2018 klo. 08:00 - 14:30
Kouvola

Kohderyhmä:  terveydenhuollon, ihmissuhdetyön ja sosiaalialan ammattihenkilöt sekä kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet

Kouluttaja: Minna Martin, psykologi, psykoterapeutti VET

Tavoite: Koulutuspäivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua psykofyysiseen hengitysterapiaan sekä teorian tasolla että käytännön harjoituksin. Näin osallistujalle tulee mahdolliseksi yhdistää hengitykseen ja sen säätelyyn liittyvää tietoutta aiempaan teoreettiseen ajatteluunsa. Osallistuja saa myös omakohtaisia elämyksiä hengityksen ja vuorovaikutuksen keskinäisestä suhteesta ja näiden mahdollisista vaikutuksista omaan ja asiakkaiden hyvinvointiin.

Sisältö: Koulutuspäivä sisältää luennon psykofyysisen hengitysteorian perusteista sekä käytännön harjoituksia, joissa harjoitellaan mm. olemista, hidasta liikettä ja hengitystä, vuorovaikutusta ja hengitystä, kannateltuna oloa ja rajoja.

Varusteet: mukaan makuualusta ja sille peitto pehmusteeksi sekä tyyny ja lämmin peitto. Ylle mukavat, lämpimät vaatteet, jalkaan villasukat.

Osallistujamäärä:
max 12 osallistujaa

Lisätietoja   

Kirjallisuutta:
Martin, Seppä, Lehtinen, Törö (2014) Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena. Mediapinta.
Martin, Seppä, Nissinen (2017) Hengitysterapeutin työkirja. Mediapinta. (Uusin painos 2017.)

Osallistumismaksu 165 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 20.12.2017 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot