TRE-stressinpurkuliikkeet - syväjännityksistä vapaaksi

29.11.2017 klo. 10:15 - 14:00
Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, Kuusankoski

TRE (Tension Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehon liikkeistä koostuva stressin itsepurkumenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

Kouluttaja: Satu Pusa, Stressinhallintakouluttaja, NLP Master Coach & NLP Trainer, Rentoutusohjaaja, Certified TRE® Provider, Psyykkinen valmentaja

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu työhyvinvointikurssiksi sekä kaikille ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa – esim. sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan henkilöstö. Menetelmästä hyötyvät myös jännittäjät ja stressaajat, paljon liikkuvat/urheilijat ja kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.

Tavoite:
Kurssin tavoitteena on oppia TRE-liikkeet itselleen soveltuvasti, sekä saada valmiuksia käsitellä mm. työstressiään tai jännittyneisyyttään voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla. Kurssi antaa valmiudet omaan TRE-käyttöön - ei menetelmän ohjaamiseksi muille.

Sisältö        

- perusteet, jotka osallistujan on huomioitava omassa TRE-harjoittelussaan
- opetellaan TRE-stressinpurkuliikkeet
- stressireaktion synty- ja purkumekanismi
- kurssin jälkeinen oma harjoittelu on osa oppimista

Kurssi käsittää 4 oppituntia 5.6. + 3 oppituntia omia harjoitteita. Kurssiin sisältyvät harjoitteet tehdään etäharjoitteina kurssin jälkeisillä viikoilla. Omien harjoitteiden purku/etäohjaus opettajan kanssa tarpeen mukaan n. 2 vk sisällä kurssipäivästä.

Varusteet: jumppa-alusta, liikuntaan soveltuva vaatetus sekä lämmin neule/sukat, vesipullo, tyyny päänaluseksi

Osallistujamäärä: max 12 henkilöä

Osallistumismaksu: 130 €

Katso lisää menetelmästä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 15.11.2017 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot