Toimiva Työyhteisö -koulutus TTK

16.11.2018 - 24.11.2018
Kouvola

Gordon´s Leader Effectiveness Training

Aikataulu: 16.-17.11. ja 23.-24.11.2018 pe klo 16.30–19.45 ja la klo 9–14.45 (20 t)

Toimiva työyhteisö -koulutus (TTK) tarjoaa johto- ja esimiestehtävissä toimiville mahdollisuuden opetella keinoja toimia aikaisempaa taitavammin ja tehokkaammin organisaationsa vaihtelevissa vuorovaikutustilanteissa. Yhteisöt ja yritykset toimivat parhaiten ja tehokkaimmin silloin, kun sen osat voivat hyvin. Arkiset ongelmat tuovat haasteita työyhteisön vuorovaikutukselle. Toisinaan asiat etenevät sujuvasti mutta joskus tilanteet kehittyvät ristiriitoja aiheuttavalla tavalla. Kaikkien tarpeet on tärkeä ottaa huomioon, jotta tehokas ja tuottava toiminta on mahdollista.

Tavoite: Kurssilla opit toimimaan johtajana toiset huomioon ottavalla rakentavalla tavalla. Opit kuuntelemaan ja vastaanottamaan toisen viestejä ja etsimään kaikkia osapuolia paremmin tyydyttäviä ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin perustehtävää unohtamatta. Vuorovaikutustaitoja oppimalla voit hallita työyhteisön paineita ja luoda luovaa ja hyvinvoivaa työskentely-ympäristöä.

Johtotehtävissä olevien vuorovaikutustaidoilla on erittäin suuri merkitys ja vaikutus työhyvinvointiin, työntekijöiden sitoutumiseen, muodostuvaan vuorovaikutuskulttuuriin sekä toiminnan laatuun ja tehokkuuteen.

Kouluttajat:
TTK-kouluttajina toimivat Gordon Training Internationalin (GTI) valtuuttamat vuorovaikutuskouluttajat.

Nina Mansikka, KM, erityisopettaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, GTI:n valtuuttama vuorovaikutuskouluttaja

Tuija Eloranta, KM, sosiaali- ja terveysalan opettaja, ammatillinen erityisopettaja, sairaanhoitaja YAMK, ajattelu- ja oppimistaitojen opettajakouluttaja, hypnoosi- ja rentoutusohjaaja, Peili Käyttäytymisprofiili -valmentaja, GTI:n valtuuttama vuorovaikutuskouluttaja

Sisältö: Toimiva työyhteisö -koulutuksen taitosisältöjä ovat mm.
- Vuorovaikutusta vaikeuttavien "kompastuskivien" tunnistaminen ja välttäminen
- Ongelman omistajuuden hahmottaminen
- Toimiminen ei-hyväksyttävää käyttäytymistä kohdatessa
- Korjaavan palautteen antaminen
- Taitava toimiminen neuvottelutilanteessa
- Ristiriitatilanteiden tunnistaminen
- Eri osapuolia tyydyttävän ratkaisun etsiminen ristiriitatilanteissä
- Taitavan kuuntelun harjoittelu

Työskentely koostuu teoriaan liittyvistä lyhyistä osuuksista, käytännön harjoituksista ja yhteisestä keskustelusta.

Toimiva työyhteisö -koulutus TTK (engl. Gordon’s Leader Effectiveness Training) on ollut työyhteisöjen käytössä yli 50 vuotta ja se on tarjolla noin 20 maassa ympäri maailmaa. Suomessa TTK:n oikeudet omistaa Koulutus ja työnohjaus Talvio Oy www.markustalvio.com

Lisätietoja: www.tehostamo.fi


Osallistumismaksu 895 € (sisältää kattavan työkirjan).

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, peritään koko maksu.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 2.11.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot