Simply Meditaatio -koulutus

15.3.2018 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Kohderyhmä: Simply Meditaatio soveltuu hyvin kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille perusterveille ihmisille.

Kouluttaja: Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon – Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle sekä vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle – Tietoisempaan tunne-elämään (Kirjapaja). Vuonna 2016 Juha Siira ja Karita Palomäki ovat julkaisseet kirjan Kehon viisaat viestit.

Koulutuspäivän sisältö

Simply Meditaatio on aivan uusi tapa meditoida. Se koostuu useasta toisiaan täydentävästä harjoitteesta, jotka opetellaan yhden koulutuspäivän aikana. Mutta se on paljon enemmän kuin tekniikka. Se voi vaikuttaa koko elämäämme muuttamalla sen, miltä sisällämme tuntuu ja vaikuttamalla siihen, miten näemme elämämme.

Simply Meditaation keskeinen sanoma on, että sisällämme on rakkaus, joka ei ole riippuvainen mistään ulkoisista tekijöistä. Simply Meditaation harjoittaminen yhdistää sinut tähän sisäiseen rakkauteen. Sen seurauksena elämä koetaan myönteisemmin ja iloisemmin.

Menetelmä on kehitetty länsimaisille ihmisille, joille rauhoittuminen on vaikeaa. Tekniikat ovat helppoja oppia ja vaativat päivittäin vain 5-10 minuuttia. Harjoitteiden avulla harmonisoidaan mieli, sydän ja tunteet. Se muuttaa sisäiset kokemuksemme ja sen myötä elämänlaatu paranee.
   
Osallistujamäärä: max 14 osallistujaa

Jokainen osallistuja saa koulutuksessa harjoittajan käsikirjan ja helminauhan keskittymisen helpottamiseksi.

Osallistumismaksu 150 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme  puolet kurssimaksusta. Mikäli peruutus jää tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 1.3.2018 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot