Kesäyliopiston syksyä

23.08.2017

Kymenlaakson kesäyliopiston monipuoliselta ja laajalta koulutustarjottimelta löytyy ammennettavaa aina muutaman tunnin luennoista ja verkkokursseista tutkintotavoitteisiin avoimen yliopiston opintoihin asti.

Työelämän muuttuviin tarpeisiin vastataan tarjoamalla ammatillista täydennyskoulutusta. Koulutuksia suunnitellaan ajankohtaiset ilmiöt ja olosuhteet huomioon ottaen. Koulutustoiveita ja ideoita otetaan kesäyliopiston toimistolla mielellään vastaan ja niitä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.  Järjestettävät koulutukset ovat pääosin yhden tai muutaman päivän mittaisia kokonaisuuksia.  Aloja, joille on tällä hetkellä tarjolla monipuolisesti täydennyskoulusta ovat hallinto ja työelämä, lakiala, opetus- ja kasvatusala sekä sosiaali- ja terveysala. Yksittäisiä koulutuksia löytyy myös muille aloille sekä hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyen.

Syksyn uusia koulutuksia ovat muun muassa Positiivinen psykologia – 6 askelta hyvinvointiin -webinaari, Positiivinen psykologia - uusia ideoita hyvään työelämään, Ikäihmisten diabetes, Sijoita tuottavasti sekä Kosmetiikan kemikaalit.

Kymenlaakson kesäyliopistolla uutta ovat myös verkkokurssit yhteistyössä Snellman-kesäyliopiston kanssa. Verkkokurssien valikoimasta löytyy mm. vapaaehtoisille suunnattua digitaitojen valmennusta sekä Koiran terveys ja hyvinvointi -kurssi.

Uudet koulutukset täydentävät tänä vuonna 50 vuotta täyttävän Kymenlaakson kesäyliopiston koulutustarjontaa. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään joitakin maksuttomia luentoja mm. Ikääntyvien yliopistossa.

Katso tarkemmat koulutusten sisällöt nettisivuilta. Kesäyliopiston löydät myös facebookista www.facebook.com/kymenlaaksonkesayliopisto , käy tykkäämässä.